Sok kiszony Kapusta + Moringa

Opis produktu

Spróbuj zwycięzcy targów Natura Food 2017 dla najlepszego produktu ekologicznego! CZERWONA KAPUSTA: zawiera witaminy C, B12, B6, nieocenione w zimowej walce z drobnoustrojami, wzmacnia odporność organizmu na stres, wspomaga prawidłowe funkcjonowanie układu nerwowego i mózgu a także wpływa korzystnie na syntezę czerwonych krwinek oraz wzrost komórek i budowę tkanki kostnej.

Moringa to to indyjska roślina o wyjątkowych właściwościach odżywczych i leczniczych. Zawiera cztery razy więcej witaminy E niż kiełki pszenicy, cztery razy więcej witaminy A niż marchew, siedem razy więcej witaminy C niż pomarańcze, 15 razy więcej potasu niż banany, 17 razy więcej białka niż mleko i 25 razy więcej żelaza niż szpinak.

Skład produktu

Skład: Sok z ekologicznej kiszonej kapusty czerwonej, ekologiczna moringa, sól kłodawska.

Tłoczony nie z koncentratu

Pojemność produktu

Dostępne pojemności: 200 ml